غذاهای معروف سریلانکا

غذاهای معروف سریلانکا

امروز در مورد غذاهای معروف سریلانکا در سایت سریلانکا برای شما اطلاعات خوبی را به اشتراک میگذاریم. شما میتوانید برای سفری خوب و به یاد ماندنی در مورد  10 منطقه دیدنی در سریلانکا اطلاعات مفیدی به دست آورید.

سریلانکا جزیره ای در اقیانوس هند است. شکل این جزیره از بالا به صورت اشک است. سریلانکا با داشتن غذاهای متنوع و خوشمزه مقصدی عالی برای شکم گردی و دوستداران غذا است. این کشور سالیان زیادی مستعمره کشورهای اروپایی بوده و رابطه تجاری زیادی نیز با کشورهای مختلف داشته که  باعث شده تا غذاهای این کشور از فرهنگ های زیادی تاثیر بگیرد. شما در سریلانکا  ترکیبی از غذاهای پرتغالی، هلندی، مالزیایی، هندی و بومی را پیدا میکنید که عطر و طعم متنوعی دارند. از آنجا که سریلانکا جزیره است پس مقصد خوبی برای کسانی است  که علاقه زیادی به غذاهای دریایی دارند. غذاهای این جزیره با ترکیب سبزیجات و ادویه ها و کاری های تند و تیز طعم خاص و فراموش نشدنی دارد. نکته جالب در مورد خوراک های سریلانکا این است که نارگیل نقش مهمی در آنها دارد و از مواد جدایی ناپذیر درفرهنگ غذایی آن است.  در ادامه مطلب با سایت سریلانکا همراه باشید تا غذاهایی را معرفی کنیم که سفر به سریلانکا را برای شما متفاوت میسازد.

 

Gotu Kola Kanda

Gotu Kola Kanda غذایی به رنگ سبز است و بسیار مقوی. قطعا بعد از خوردن آن از مزه این غذا بسیار شگفت زده خواهید شد و شاید یک بشقاب دیگر سفارش بدهید. این غذا از سیزیجات محلی و برنج درست میشود و غذایی بسیار پرخاصیت است. این غذا یک سیستم دارویی نیز دارد که باعث هضم غذا میشود و کلسترول خون راکم و سیستم ایمنی بدن را افزایش میدهد. Gotu Kola Kanda غذایی محلی و بسیار پرطرفدار است.

 

خوراک خرچنگ

غذاهای دریایی پای ثابت سیستم غذایی این کشور است و نقش مهمی در رژیم غذایی سریلانکا دارد. خرچنگ هایی که در سیلانکا صید میشود گوشتی شیرین و خوشمزه دارد و در تمام دنیا معروف است. رنگ این خرچنگ ها نارنجی است و وزن آنها به 2 کیلو نیز میرسد. خوراک خرچنگ  با توجه به قیمت بالایی که دارد، در این کشور جزء محبوبترین غذا هاست که کعکولا با سبزیجات تازه و سالاد سرو میشود.

 

غذاهای معروف سریلانکا
غذاهای معروف سریلانکا

خورشت سبزیجات

خورشت هایی در رستوران های سریلانکا سرو میشود که در آنها سیب رمینی ، هویج و کدو تنبل استفاده میشود . در این خورشت ها رد پای تاثیر بریتانیا کاملا مشهود است. در خوراک های بومی تر از سبزیجات مخصوص همان ناحیه استفاده میشود. در این خورشت های معطر از سبزیجات فصلی استفاده میشود که هر کدام طعم و عطر مخصوصی دارد. خورشت سبزیجات را در سریلانکا با برنج سفید یا قهوه ای سرو میکنند و از غذاهای ثابت این منطقه میباشد.

 

خورشت ماهی ترش

غذاهای دریایی در سریلانکا بسیار رایج است و طرفداران زیادی نیز دارد. طریقه طبخ غذاهای دریایی در سریلانکا بسیار متنوع است. خورشت های ماهی زیادی در این کشور تهیه میشود که بهترین آنها خورشتی است که در آن ماهی ها به شکل مربعی خرد میشود و ترکیبی از ادویه های مختلف مثل زردچوبه ، فلفل سیاه، دارچین و سیر در پخت آن استفاده میشود. میوه ای به شکل تمبر هندی در این غذا وجود دارد به اسم goraka که طعمی منحصر به فرد و ترش دارد. این میوه را به صورت خشک در این خورشت میریزند که باعث میشود طعم ترشی به ماهی بدهد و در آخر یک خورشت ماهی ترش خوشمزه آماده سرو است.

 

خورشت عدس یا Dhal

خورشت عدس در سریلانکا از غذاهای اصلی است که معمولا در کنار اکثر غذاها سرو میشود و بسیار مطلوب است که با برنج خورده شود. برای درست کردن این غذا از عدس قرمز ، شیر نارگیل ، فلفل سبز تند و ادویه هایی مثل دارچین، زیره سبز و برگ های پاندان استفاده میشود. این غذا پیشینه هندی دارد و تفاوتش با پخت هندی آن این است که در سریلانکا خورشت عدس را رقیق تر درست میکنند. برای پخت خورشت عدس از ظرفهای سفالی استفاده میشود که مزه بهتری به آن میدهد. برای چشیدن طعم این خورشت به رستورانهای سنتی بروید که طریقه پخت سنتی را رعایت میکنند و طعم بسیار خوشمزه تری دارد.

 

Egg Hoppers

Egg Hoppers  صبحانه ای متفاوت است برای کسانی است که به تخم مرغ علاقه دارند و از طرفداران خوردن تخم مرغ در هنگام صبحانه اند. این یک غذای سنتی است که از قدیم تا به حال به عنوان یک صبحانه خاص استفاده می شود. Egg Hoppers  یک نوع پنکیک خوشمزه است که شکلی شبیه کاسه دارد . خمیر این پنکیک از آرد برنج، شیر نارگیل و شکر درست می شود و آن را در کف یک ماهی تابه پهن می کنند تا شکل آن را به خود بگیرد. در حالی که خمیر کم کم در حال پخته شدن است یک عدد تخم مرغ در وسط آن می شکنند و مدتی صبر می کنند تا تخم مرغ پخته شود. در کنار این غذا معمولا یک نوع سس مخصوص به نام  sambol نیز سرو میشود.

 

سس sambol

این سس سنتی همیشه در کنار غذاهای دیگر سرو میشود. سسی تند و تازه است مه از ترکیب نارگیل رنده شده ، فلفل قرمز خرد شده ، پیاز قرمز ، آبلیمو و ماهی استفاده میشود. همه این مواد را با هم در هاون میکوبند و این سس خوش طعم و خوش عطر را تهیه میکنند و آن را در کنار غذاهای اصلی دیگر میخورند. این سس طرفداران زیادی در سریلانکا دارد که حتی در صبحانه نیز سرو میشود.

غذاهای معروف سریلانکا
غذاهای معروف سریلانکا

Watalappan

Watalappan یک از محبوبترین شیرینی های سریلانکا میباشد. این شیرینی در مراسم های مختلف و رسمی این کشور تهیه و سرو میشود. طریقه پخت این شیرینی از کشور مالزی وارد سریلانکا شده و بسیار محبوب است. در ترکیب این شیرینی از شیر نارگیل، دارچین ، جوز هندی و قند خرما استفاده میشود که روی آن نیز از انواع مغزها استفاده میشود. از مغز آجیل برای ترد شدن شیرینی استفاده میشود.

 

Lamprais

Lamprais یک نوع برگر است ولی به سبک سریلانکایی. این غذا برگرفته از برگرهای هلندی است و فقط مخصوص سریلانکاست .مرسوم است که  Lamprais را در روزهای تعطیل و یکشنبه برای ناهار درست کنند. برای درست کردن این غذا از کوفتهای گوشت ، خوراک گوشت و برنج که با هل و دارچین مزه دار شده اند استفاده میکنند. این مواد را داخل برگ موز میپیچند و در تنور قرار میدهند و اجازه میدهند که به آرامی پخته شود. Lamprais ظاهری بسیار زیبا دارد و شما را وسوسه میکند که چندین بار امتحانش کنید.

 

 

 

شما میتوانید سوالات خود را از کارشناسان ما در سایت سریلانکا بپرسید.

یک پاسخ بنویسید